Mina andra sajter:

Barntotal.se & Coderprint.com

Dessa digitala experter i olika branscher bör du följa

Posted: december 1st, 2013 | Author: | Filed under: övrigt | 2 Comments »

Tänkte dela med mig av några digitala experter jag följer på sociala medier. Hoppas att du i denna lista finner några personer som kan inspirera och lära dig något, vilket jag garanterat tror.

Screen Shot 2013-12-01 at 00.57.07

Christian Rudolf – http://disruptive.nu/sokmotoroptimering/
En hårt arbetande man i sina bästa (SEO)dagar. Jobbar stenhårt och har ofta 60-70 timmars arbetsveckor. Christian har nyligen startat företaget TopDog. En sökoptimerare av rang som gärna diskuterar sökoptimering på twitter. Följ Christian på twitter.

Anders Karlsson – http://www.andersivar.se/
En vass och driven E-handlare och SEO-expert som bland annat driver e-butiken Barahandtag. Som ofta diskuterar Seo under hashtagen #svSEO på twitter. Följ Anders på twitter.

Mattias Åkerberg – http://pleasecopyme.se/
Författare till boken Sälj det med ord och en otroligt copywriter som inte snålar med inspiration till ”oss dödliga”. Signa upp dig gärna på hans analoga månadsbrev. Följ Mattias på twitter.

Emelie Fågelstedt – http://emeliefagelstedt.com
Digital Kommunikatör med fokus Sociala Medier och PR. En väldigt duktig och driven kommunikationsstjärna som växer för var dag som går. Följ Emelie gärna på twitter.

Jerry Silfwer – http://doktorspinn.com/
PR och kommunikationsfader som delar med sig av sin expertis på hans blogg vars länk du finner ovan. Driver kommunikationsföretaget Madsciencedigital. Följ Jerry på twitter.

Dan Nilsson – https://twitter.com/Nilsson_Dan
En E-handelsninja och entreprenörsMMA:are. Dan är en sann inspiration för alla i E-Sverige. Han driver e-butiken Roligaprylar och är  även delägare och partner i andra projekt. För att se de andra projektet besök  hans Linkedinprofil.

Cecilia Ödmanhttp://addfriends.se/
Ägare och strateg på sociala medie-byrån AddFriends och marknadsförare på Science Park Jönköping. En driven och aktiv twittrare som inspirerar och är grym på det hon gör. Följ Cecilia på twitter.

Magnus Äng – http://magnusang.se/
SEO och E-handelsentreprenör som idag driver e-butiken Skickatårta.se och SEO företaget Topvisible. En fantastiskt ödmjuk och kompetent person som även föreläser om content management, mobilmarknadsföring och sociala medier vid reklamskolan Berghs School of Communication. Följ Magnus på twitter.

Darja Isaksson https://twitter.com/darjaisaksson
UX design, Interaktionsdesigner och VD. En väldigt spännande person som grundat både Inuse och Ziggy Creative Colony. Darja är på ständig jakt efter svar på hur det digitala kan förenkla, effektivisera och gynna människans liv. Både på individuell- och samhällsnivå. Hon är ett måste att följa på twitter (se länk ovan) och glöm inte att även se hennes föreläsningar.

Magnus Bråthmagnusbråth.se
Räknas definitiv som en guru inom sökoptimering i Sverige. Medförfattare till boken Guldläge på nätet  (som handlar om SEO). Äger och driver företaget BrathAB. Följ Magnus på twitter.

Sara Öhman – http://saraohman.se/
En fullständig och duktig expert inom sociala medier, innehållsmarknadsföring, projektledningen och digital strategi. Sara är en väldigt driven och duktig person som inspirerar många med sina insiktsfulla inlägg på sin blogg och andra kanaler som facebook. Följ sara på twitter!

 

 Listan fylls på kontinuerligt med nya experter…

Gillar du det du läser? Like:a nedan =)